Receba insights e boas práticas sobre inovação de alimentos
Preencha o formulário abaixo e receba conteúdo exclusivo sobre inovação de alimentos
Preencha o formulário abaixo e receba conteúdo exclusivo sobre inovação de alimentos
Scope of the role:
Identify any differentiating expertise required for success in the role * BS in Chemical Engineering or Masters in Food Science, Food Engineering, Microbiology, or other related field * Desirable 3 yrs of experience in the food industry in process engineering, microbiology, food science or related role * Technical understanding, across a range of food/beverage/dairy process and packaging operations * Must have a basic understanding of the principles of thermal bacteriology, food regulations, process calculations for lethality determination, statistics, and process data collection * Knowledge of managing food safety in a production environment using HACCP and Food Safety principles * Good interpersonal skills * Confident in communication across a range of stakeholder groups ideally both internal & external * Fluent in English, spoken and written is mandatory * Cultural sensitivity/flexible in responding to direct cultures * Self-starter able to work independently and within cross functional teams * Ability to travel globally
CANDIDATURA NO SITE DA EMPRESA
Você já conheceu a Formação em Gestão de P&D?
Ela nasceu da nossa iteração durante o ano de 2016 – sim, eu respondi 100% dos e-mails (mais de 1000!), ministrei 4 Formações em Inovação de Alimentos e participei de 3 Encontros de Visionários. Sempre com os ouvidos atentos e o coração aberto para entender as demandas desse povo de P&D que é tão especial para mim.
Uma formação para quem quer dar um passo na carreira, fazer muito networking e colocar a mão na massa nos temas mais intrigantes de P&D de alimentos. Veja a programação completa aqui.