• Receba a planilha exclusiva e gratuita para Gestão de Projetos de P&D!

    E mais: participe da comunidade privada de +4000 visionários de alimentos que recebe dicas e insights exclusivos. Sem spam. Só inovação.

RD&A PROJECT LEADER (KERRY)

VAGA DIVULGADA EM 13/01/17 VAGA ENCERRADA

Requirements: Complete Graduation in Food Engineering, Chemistry, or related;

Master Degree in Food or Chemistry is a plus;

Experience leading development and application projects of dairy products (dry and UHT);

Experience with Spray Drying Process (mainly) and/or UHT Processing;

Experience with Pilot Plant and scale up process;

Experience handling multiple tasks, hands on profile;

Comfortable working in a fast paced environment with multiple priorities and short deadlines;

Strong interpersonal and communication skills;

Fluent English mandatory and Spanish – Highly desirable;

Availabity to travel eventually.

Main Responsibilities:

This role is responsible for leading efforts of assigned product development focusing on increasing competitive advantage through low cost products and consumer preference.

– Ensures the activities related to assigned new product and process development from concept to launching new products, including technical and economic feasibility, to maintain a competitive advantage related to innovation, profitability and costs.

– Ensure project development logistics, from initiation to launch, are well based and running effectively in order to deliver product on time
– Ensure appropriate documentation/methodology for experimental trials and outcomes, gives support during the scale up process and commercialization process.
– Keeps good laboratory practices and protocols, maintain records, equipments and supplies in good condition.
– Support customers with presentations/technical assistance when needed, build the image of the company as a leader in its field.
– Technical support to all areas, resolve day to day issues. Works as a senior member of a research unit /project team providing mentoring and guides.

CANDIDATURA NO LINKEDIN

 

Você pode se preparar para vagas de Gestão como essa com a Formação em Gestão de P&D que a Tacta Food School oferece em 2017 em Campinas. São 7 módulos que abordarão as principais competências que um Gestor de P&D precisa desenvolver: de Liderança a Criatividade, de Design Thinking a HACCP em P&D. Veja a programação completa e inscrições no link.

Sobre Cristina Leonhardt

Mãe, viajante, escritora e apaixonada por inovação. Fundadora do site Sra Inovadeira e co-fundadora da Tacta Food School, onde atua como Diretora de Inovação para projetos de Gestão Estratégica de P&D e Desenvolvimento de Produtos. Mentora da Terra Accelerator. Eu quero que você alcance todo o potencial de inovação que existe dentro da sua empresa de alimentos. Se conseguirmos criar um produto diferenciado, não teremos mais consumidores. Teremos uma legião de fãs. Quer me conhecer melhor: pode me adicionar no Linkedin
Adicionar a favoritos link permanente.

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

  • Receba a planilha exclusiva e gratuita para Gestão de Projetos de P&D!

    E mais: participe da comunidade privada de +4000 visionários de alimentos que recebe dicas e insights exclusivos. Sem spam. Só inovação.