• Receba a planilha exclusiva e gratuita para Gestão de Projetos de P&D!

    E mais: participe da comunidade privada de +4000 visionários de alimentos que recebe dicas e insights exclusivos. Sem spam. Só inovação.

INNOVATION PROJECT ENGINEER SR MANAGER (PEPSICO)

VAGA DIVULGADA EM 06/10/17

 

“This selection process is being posted internally and externally simultaneously”.

Locality: São Paulo – SP

 

Activities:

* Identify the technical needs of innovation alignment with the Key Experts accountability

* Represent Engineering group in key innovation forums (multifunctional meetings, Stage Gate and Regional Cheetah meetings, etc.)

* Networking within CASA / Brazil region to ease the project implementation

* Networking with other regions to exchange technical knowledge on Engineering projects/new technologies implementation

* Leads cross-category technology investigations and clearly understands the “state of technology” and potential applications for company

 

Skills:

* Education: Graduation in technical field (Chemical, Processing, Mechanical Engineering or related fields) required /Knowledge in (Food) Science, Packaging and (Food) Processing required.

* Language skills: excellent written and communication skills in English, Portuguese and Spanish (one of them = mandatory)

* Using new technology to significantly improve profitability, product quality and/or manufacturing complexity issues

* Project management for large complex initiatives and managing and influencing large cross-functional teams on complex technology projects.

 

Differentiating Competencies Required

Identify any differentiating behaviors, leadership skills or soft skills required for success in the role.

* Behavioral competences: breakthrough and analytical thinking and team work.

* Helping other people turn their ideas into reality; work with multiple fluid team structures which requires trust and integrity.

“The company reserves the right to modify job requirements, skills and specifications according to it´s needs”.

 

CANDIDATURA NO LINKEDIN

Sobre Cristina Leonhardt

Mãe, viajante, escritora e apaixonada por inovação. Fundadora do site Sra Inovadeira e co-fundadora da Tacta Food School, onde atua como Diretora de Inovação para projetos de Gestão Estratégica de P&D e Desenvolvimento de Produtos. Mentora da Terra Accelerator. Eu quero que você alcance todo o potencial de inovação que existe dentro da sua empresa de alimentos. Se conseguirmos criar um produto diferenciado, não teremos mais consumidores. Teremos uma legião de fãs. Quer me conhecer melhor: pode me adicionar no Linkedin
Adicionar a favoritos link permanente.

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

  • Receba a planilha exclusiva e gratuita para Gestão de Projetos de P&D!

    E mais: participe da comunidade privada de +4000 visionários de alimentos que recebe dicas e insights exclusivos. Sem spam. Só inovação.