• Milhares de Projetos de P&D ao mesmo tempo?
    Receba a nossa ferramenta exclusiva e gratuita para Gestão de Múltiplos Projetos de P&D!

    E mais: participe da comunidade privada de +2000 visionários de alimentos que recebe dicas e insights exclusivos. Sem spam. Só inovação.

APPLICATION SPECIALIST – BAKERY (DUPONT)

vaga divulgada em 15/04/2017

Job Number: 013798W-01

Description

Scope: Gains Knowledge about basis areas under guidance of a more experienced Application Specialist

Proficiency: Demontrates: an understand of practices and principles

Basic sales and marketing understanding

Some technical product know-how

Some commercial product know-how

Basic knowledge about other DuPont´s N&H´s products

Responsibility and tasks: Visit customers, but most often accompanied by specialist or sales manager.

Qualifications

Educational level: Normally an educational background as B.Sc or higher (Food Engineer). Typically start level for newly educated staff with no industrial experience.

Job: Sales
Primary Location: Latin America-Brazil-São Paulo-Cotia
Organization: Nutrition and Health
Education Level: Bachelor’s Degree (±16 years)
Schedule: Full-time
Employee Status: Regular
Job Type: Experienced

 

CANDIDATURA NO SITE DA EMPRESA

Sobre Cristina Leonhardt

Eu quero que você alcance todo o potencial de inovação que existe dentro da sua empresa de alimentos. Se conseguirmos criar um produto diferenciado, não teremos mais consumidores. Teremos uma legião de fãs. Quer me conhecer melhor - pode me adicionar no Linkedin: www.linkedin.com/in/cristina-leonhardt/
Adicionar a favoritos link permanente.

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

  • Milhares de Projetos de P&D ao mesmo tempo?
    Receba a nossa ferramenta exclusiva e gratuita para Gestão de Múltiplos Projetos de P&D!

    E mais: participe da comunidade privada de +2000 visionários de alimentos que recebe dicas e insights exclusivos. Sem spam. Só inovação.